Nine of Ninetynine™

Ask me anything   Submit   Nine?   

being different is awesome! - Nindya Resha Pramesti-

twitter.com/nindtaa:

    "Some says the world will end in fire, some says in ice"

    "Some says the world will end in fire, some says in ice"

    — 2 weeks ago
    I took this picture when I was in my internship at Kelompok Tani Tanuse. Well, you might be now story or myth about Marcelia crenata (cmiww). People said when you’re falling in love and you find this herb, keep it on your hand, clise ur eyes and make a wish about ur love’s future. Then let it fly away. Just similar story like dandelion:) well, believe it or not. I just snap this herb cause of its cute “love” form :) have a good night peeps. Keeo ur love around you, don’t let it go :) #throwback #monday #marceliacrenata #love #herb #plants

    I took this picture when I was in my internship at Kelompok Tani Tanuse. Well, you might be now story or myth about Marcelia crenata (cmiww). People said when you’re falling in love and you find this herb, keep it on your hand, clise ur eyes and make a wish about ur love’s future. Then let it fly away. Just similar story like dandelion:) well, believe it or not. I just snap this herb cause of its cute “love” form :) have a good night peeps. Keeo ur love around you, don’t let it go :) #throwback #monday #marceliacrenata #love #herb #plants

    — 2 weeks ago
    #plants  #love  #monday  #herb  #marceliacrenata  #throwback 
    Sebuah kerja kelas yang saya temukan dari laki2 paruh baya di Jalan Ijen, Malang.

    Sebuah kerja kelas yang saya temukan dari laki2 paruh baya di Jalan Ijen, Malang.

    — 3 weeks ago
    Jangab menjadi lilin, dia menerangi sekitarnya tapi dirinya habis dan tak lagi berpijar. Jadilah matahari, yg dengannya seluruh alam semesta menjadi cerah saat siang dan saat malam. Setidaknya, sehebat apapun matahari, dia tetap tahu bahwa dia tak ada daya sekalipun saat Tuhan memerintahkanya untuk kapan saat ia sangat cerah (siang) dan kapan ia redup (malam) dan kapan ia akan mati (kiamat).

    Jangab menjadi lilin, dia menerangi sekitarnya tapi dirinya habis dan tak lagi berpijar. Jadilah matahari, yg dengannya seluruh alam semesta menjadi cerah saat siang dan saat malam. Setidaknya, sehebat apapun matahari, dia tetap tahu bahwa dia tak ada daya sekalipun saat Tuhan memerintahkanya untuk kapan saat ia sangat cerah (siang) dan kapan ia redup (malam) dan kapan ia akan mati (kiamat).

    — 3 weeks ago with 2 notes
    Selamat ulang tahun papa. No words can explain how thankfull I am of your struggle. No words can explain how I love you a lot. Semoga panjang umur papa, God Bless you my superdad! :)

    Selamat ulang tahun papa. No words can explain how thankfull I am of your struggle. No words can explain how I love you a lot. Semoga panjang umur papa, God Bless you my superdad! :)

    — 1 month ago
    Foto emang bisa diedit sesuka kita. Tapi kalo temen, ga akan ada yg bisa diedit, yg ada cuma rasa bener2 “temen”. Whatever namanya lah, thanks for @yuke_santoso udah mampir ke malang. Miss you :*

    Foto emang bisa diedit sesuka kita. Tapi kalo temen, ga akan ada yg bisa diedit, yg ada cuma rasa bener2 “temen”. Whatever namanya lah, thanks for @yuke_santoso udah mampir ke malang. Miss you :*

    — 1 month ago
    Had so much fun with Corali and Raissa today. I’m gonna miss you Corali <3

    Had so much fun with Corali and Raissa today. I’m gonna miss you Corali <3

    — 1 month ago
    I Love you @ir_okky

    I Love you @ir_okky

    — 1 month ago
    I know you&#8217;re jealous with me, that&#8217;s why you act like a jerk. Susi talks about Sally, but what she said is more susie than Sally. Good morning haters. This is for you, thanks for making me so damn famous :)

    I know you’re jealous with me, that’s why you act like a jerk. Susi talks about Sally, but what she said is more susie than Sally. Good morning haters. This is for you, thanks for making me so damn famous :)

    — 1 month ago
    Spodoptera litura F. (Lepidoptera: Noctuidae). Sebut saja namanya &#160;: uler.

    Spodoptera litura F. (Lepidoptera: Noctuidae). Sebut saja namanya  : uler.

    — 1 month ago
    #PureHeroin #Lorde #Love @lordecrew

    #PureHeroin #Lorde #Love @lordecrew

    — 1 month ago with 2 notes
    #pureheroin  #love  #lorde 
    #random love this unique design of beer bottles #design

    #random love this unique design of beer bottles #design

    — 1 month ago
    #random  #design 
    A very comfy outfit for today. Good morning~

    A very comfy outfit for today. Good morning~

    — 1 month ago
    Nyelfie dulu dikit aja :&#8221; (at Jurusan Hama dan Penyakit Tumbuhan Universitas Brawijaya)

    Nyelfie dulu dikit aja :” (at Jurusan Hama dan Penyakit Tumbuhan Universitas Brawijaya)

    — 1 month ago
    Cinta jurusan ini dan orang2 di dalamnya :3 #HPT #Pertanian #Brawijaya (at Jurusan Hama dan Penyakit Tumbuhan Universitas Brawijaya)

    Cinta jurusan ini dan orang2 di dalamnya :3 #HPT #Pertanian #Brawijaya (at Jurusan Hama dan Penyakit Tumbuhan Universitas Brawijaya)

    — 1 month ago
    #pertanian  #brawijaya  #hpt